2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil ugg rea kae442

Nu ugg skor rea byråns chef - Provincial CPC sekreterare Liude Wu, också från den provinsiella huvudstaden av L J borgmästare ställning främjades upp. Åh,http://wpmedya.com/delil/, har allt uggs möjligheter finns, det finns ingen absolut sak. För Zhangbing Nan Lu Guoqiang nämnde detta, är Daniel Wu inte bra, är det inte ur uggs och personliga agg mellan Lv. Även om, som Daniel Wu Yongming län Magistrate på den tiden, eftersom Daniel Wu Yongming Lu Guoqiang inte kunde förstå de åtgärder i länet, och har vidtagit ett antal åtgärder inte på bordet, satte Daniel Wu plötsligt pressas ut från Okrug region.

ugg stövlar Alltid trott, på den tiden, Lu Guoqiang anledning att göra det, är det på grund av att mängden uggs tror att de gör, i en blodig idiot, är redan ute i centrum av politiken. Så, är Daniel Wu, även från botten av mitt hjärta, och det ingenting på Lv djupt rotade hat. uggs Idag Zhangbing Nan sagt det innan, det är ute i Okrug regionens ansvariga personer som inte är inblandade i någon personlig agg problem. I dessa avseenden kan Daniel Wu, eller som Gongsifenming. Vid denna punkt, Daniel Wu, ser Zhangbing Nan förbryllad blick, till uggs förklarade: Lv kamrater föds en bög disciplin kadrer, följa principen att uggs s styrkor, men samtidigt, i uggs kroppen, men också avsaknaden av ett slag pionjäranda av reformen.

uggs Att någon kraft i kamraterna regionen Okrug kvar efter alla arbetsområden Okrug, särskilt ekonomiska arbetet har stagnerat, även en regressiv utveckling, är därför på Lv kamrater som, annars, det vingyta kommer inte släppa på bara två år, satte Okrug region slängde bakom. Lanning regionen är precis den Nande länet behöver en tidigare länet partisekreterare Li Ye kamrater som en fet kamrater, på kortast möjliga tid, för att förändra detta efterblivna land.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论