2013年11月20日星期三

wpmedya.comdelil bruna uggs lan1436

Två bror, som i samband med anställning, är uggs rea barn inte strikt förra året, staten genomfört " Labor Law " betyder ? Denna aspekt kan inte slappa ugg skor rea ah, lite vagt, då det är ett stort problem. Sade Daniel Wu, "Labor Law ", är från 1995 nyligen genomfört ett viktigt regelverk. I " Labor Law " före införandet av vissa arbetsgivare att kringgå de skyldigheter som arbetstagare, att inte ingå ett skriftligt anställningsavtal, och arbetare inte ens erkänna det faktum att förhållandet mellan arbetsmarknadens parter som redan finns.

Genom att ställa in en längre prövotid på grund kringgå lagstadgade skyldighet anställda under de senaste åren,bruna uggs, finns många arbetsgivare i mer allvarligt problem. Vissa arbetsgivare fritt att etablera avtalsbrott, begränsar friheten för arbetstagarnas karriärer och rationellt flöde av arbetskraft. Vissa arbetsgivare att behålla arbetstagare, särskilt för att behålla nyckelpersoner teknisk personal och produktion, inte från att förbättra behandling, förbättra sysselsättningen miljön och andra aspekter, men i arbetarna anställningsavtalet ensidigt säga upp anställningsavtalet höga premier, resulterar i oförmåga att betala vite för arbetstagare kan inte lämna sin arbetsgivare.

Så tidigt som 1956, när landet har utarbetat ugg skor rea " Labor Law ", på grund av historiska skäl, förfelade. 1979 andra utkast " Labor Law ", i juli 1983 antogs av statsrådet verkställande möte för att diskutera " utkast ", men svårt att korrekt lösa en hel del problem, inte lämna den nationella folkkongressen för övervägande. 9C tidigt tredje utarbetandet av " Labor Law " den 5 juli 1994 av den ständiga kommittén. " Labor Law " utfärdades, märkning Kinas arbetsrätt i en ny historisk fas.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论